VRAGEN? BEL OF MAIL 088-0270070 - INFO@HEYBOYHEYGIRL.NL


UNIEKE DESIGNS OP MAAT GEMAAKT
PERSOONLIJK CONTACT
VOOR 12:00 BESTELD MORGEN IN HUIS *
KLANTWAARDERING 9,8

Wie zijn de mensen achter de geboortekaartjes van HeyBoyHeyGirl?

HeyBoyHeyGirl bestaat uit Jan en Raimond, twee ervaren grafische vormgevers, met ieder een passie voor ontwerpen. Al van kleins af aan zijn we bezig met tekenen en vormgeving. Je kunt dus veilig stellen dat het ontwerpen door onze aderen vloeit.We kennen elkaar door en door en vullen elkaar dan ook precies waar het moet aan. Zelf zijn wij allebei ook ouders van elk twee prachtige kids, toevallig ook beide een jongen en een meisje. Toen we destijds voor onze eigen kinderen de geboortekaartjes hadden ontworpen, kregen we van veel familie, vrienden en kennissen het verzoek om voor hun aanstaande babytjes ook de geboortekaartjes te maken. We vonden dit allebei een leuke uitdaging en kwamen al snel met het idee om zelf een webshop te beginnen, en niet veel later was HeyBoyHeyGirl geboren!

De uitdaging voor ons was, is en zal altijd blijven om de frisse wind door geboortekaartjesland te laten waaien. Overal waar wij zochten, kwamen steeds dezelfde geboortekaartjes tegen. Naar ons idee met weinig inspiratie en niet uniek of vernieuwend. Dit kon ons inziens dus anders…

Alle ideeën die we hebben en steeds opnieuw krijgen verwerken wij in onze ontwerpen. We maken wat wij leuk vinden en zetten pas iets online, als het helemaal 100% naar onze tevredenheid is. Inspiratie putten we uit onze interesses en omgeving, Classic auto’s, Graffiti, Tattoo’s, Design, Trends, Boeken enz. Door het gebruik van thema’s en conceptmatig denken, maken wij onze ontwerpen écht persoonlijk.

De geboortekaartjes van HeyBoyHeyGirl worden gedrukt door een professionele drukkerij, op papier van hoge kwaliteit. Wij zien er ook streng op toe dat het drukwerk onze verwachtingen haalt. Wij vinden dat je als achter je product staat, je daar dan ook garanties voor kan geven. U mag bij ons dan ook een hoge service verwachten. Lees gerust de reacties op Trustpilot na; dit is een onafhankelijke website, welke beoordelingen van klanten verzameld, om zo een eerlijk beeld te geven van ons.

Ben je nieuwsgierig hoe de geboortekaartjes van HeyBoyHeyGirl er in het echt uitzien? Vraag dan eenvoudig een gratis modelkaartje aan. We kunnen het kaartje zelfs geheel vrijblijvend voor u personaliseren; stuur ons daarvoor een mailtje met uw wensen en wij mailen u binnen maximaal twee werkdagen een digitaal proefje.

Neem dus snel een kijkje bij onze geboortekaartjes en oordeel zelf!

Zeg nou zelf: een geboortekaartje moet toch net zo uniek zijn als jullie kindje? Velen zeggen uniek te zijn, maar HeyBoyHeyGirl bewijst het!

Jan de Jonge

Jan is trotse vader van twee kinderen, Jurre en Jetske. Hieruit put hij het meeste van zijn inspiratie. De vrolijkheid, energie en de lachende gezichtjes zorgen iedere dag voor nieuwe ideeën. Meestal wordt het bij Jan vrij laat met het ontwerpen van geboortekaarten. Urban art en Tattoo-ontwerpen zijn hem op het lijf geschreven, en zijn denkwijze is niet in hokjes!

Raimond Jongbloed

Raimond, ook trotse vader van twee schatjes, Lynn en Senna, weet vorm met visie te combineren, is perfectionistisch ingesteld, waardoor hij vorm geeft aan elke vierkante millimeter. Zijn liefde en passie voor het vak gaan ver, hij komt zelfs ‘s nachts uit zijn bed om zijn ideeën op papier te zetten. Snelheid is zijn ‘ding’, hij mag dan ook graag squashen en karten.