VRAGEN? BEL OF MAIL 088-0270070 - INFO@HEYBOYHEYGIRL.NL


UNIEKE DESIGNS OP MAAT GEMAAKT
PERSOONLIJK CONTACT
VOOR 12:00 BESTELD MORGEN IN HUIS *
KLANTWAARDERING 9,8

Wie is HeyBoyHeyGirl geboortekaartjes?

HeyBoyHeyGirl bestaat uit Raimond, een ervaren grafische vormgever, met een passie voor ontwerpen. Al van kleins af aan ben ik bezig met tekenen en vormgeving. Je kunt dus stellen dat het ontwerpen in mijn dna zit. Zelf ben ik ook papa van twee prachtige kids, toevallig een meisje en een jongen. Toen ik destijds voor onze eigen kinderen de geboortekaartjes had ontworpen, kreeg ik van veel familie, vrienden en kennissen het verzoek om voor hun aanstaande babytjes ook de geboortekaartjes te maken. Ik vond dit een leuke uitdaging en kwam al snel met het idee om zelf een webshop te beginnen, en niet veel later was HeyBoyHeyGirl geboren!

De uitdaging is en zal altijd blijven om de frisse wind door geboortekaartjesland te laten waaien. Overal waar wij zochten, kwamen steeds dezelfde geboortekaartjes tegen. Naar ons idee met weinig inspiratie en niet uniek of vernieuwend. Dit kon ons inziens dus anders…

Alle ideeën die we hebben en steeds opnieuw krijgen verwerken wij in onze ontwerpen. We maken wat wij leuk vinden en zetten pas iets online, als het helemaal 100% naar onze tevredenheid is. Inspiratie putten we uit onze interesses en omgeving, Classic auto’s, Graffiti, Tattoo’s, Design, Trends, Boeken enz. Door het gebruik van thema’s en conceptmatig denken, maken wij onze ontwerpen écht persoonlijk.

De geboortekaartjes van HeyBoyHeyGirl worden gedrukt door een professionele drukkerij, op papier van hoge kwaliteit. Wij zien er ook streng op toe dat het drukwerk onze verwachtingen haalt. Wij vinden dat je als achter je product staat, je daar dan ook garanties voor kan geven. U mag bij ons dan ook een hoge service verwachten. Lees gerust de reacties op Trustpilot na; dit is een onafhankelijke website, welke beoordelingen van klanten verzameld, om zo een eerlijk beeld te geven van ons.

Ben je nieuwsgierig hoe de geboortekaartjes van HeyBoyHeyGirl er in het echt uitzien? Vraag dan eenvoudig een gratis modelkaartje aan. We kunnen het kaartje zelfs geheel vrijblijvend voor u personaliseren; stuur ons daarvoor een mailtje met uw wensen en wij mailen u binnen maximaal twee werkdagen een digitaal proefje.

Neem dus snel een kijkje bij onze geboortekaartjes en oordeel zelf!

Zeg nou zelf: een geboortekaartje moet toch net zo uniek zijn als jullie kindje? Velen zeggen uniek te zijn, maar HeyBoyHeyGirl bewijst het!

Raimond Jongbloed

Raimond, trotse vader van twee schatjes, Lynn en Senna, weet vorm met visie te combineren, is perfectionistisch ingesteld, waardoor hij vorm geeft aan elke vierkante millimeter. Zijn liefde en passie voor het vak gaan ver, hij komt zelfs ‘s nachts uit zijn bed om zijn ideeën op papier te zetten. Snelheid is zijn ‘ding’, hij mag dan ook graag squashen en karten.