VRAGEN? BEL OF MAIL 088-0270070 - INFO@HEYBOYHEYGIRL.NL


UNIEKE DESIGNS OP MAAT GEMAAKT
PERSOONLIJK CONTACT
VOOR 12:00 BESTELD MORGEN IN HUIS *
KLANTWAARDERING 9,8

Disclaimer

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van HeyBoyHeyGirl.

Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HeyBoyHeyGirl. De inhoud van deze website evenals de inhoud van alle andere uitingen van HeyBoyHeyGirl op internet, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.

Desondanks is het mogelijk dat informatie die door HeyBoyHeyGirl wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. HeyBoyHeyGirl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, is HeyBoyHeyGirl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. HeyBoyHeyGirl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website of andere uitingen van HeyBoyHeyGirl op internet.

Persoonlijke gegevens die via de site zijn achtergelaten worden gebruikt ten behoeve van het bestelproces en voor informatieverspreiding betreffende (aanverwante) producten van HeyBoyHeyGirl.

Uitschrijving op de nieuwsbrief is op ieder moment mogelijk.

Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.