VRAGEN? BEL OF MAIL 088-0270070 - INFO@HEYBOYHEYGIRL.NL


UNIEKE DESIGNS OP MAAT GEMAAKT
PERSOONLIJK CONTACT
VOOR 12:00 BESTELD MORGEN IN HUIS *
KLANTWAARDERING 9,8

Waarom een geboortekaartje van HeyBoyHeyGirl?

Waarom kiezen voor een geboortekaartje van HeyBoyHeyGirl?

Bij HeyBoyHeyGirl vind je de nieuwste trends in geboortekaartjes.
Wij vonden dat het tijd werd voor een frisse wind door geboortekaartjesland. Design, kunst & concept: alle geboortekaartjes zijn nieuw en uniek. Wij maken geboortekaarten die wij mooi vinden en nemen daar de tijd voor.

Breed assortiment

HeyBoyHeyGirl bestaat uit meerdere ontwerpers. Ieder van ons heeft zijn eigen stijl en haalt zijn inspiratie ergens anders vandaan. Hip, strak, kleurrijk, retro, stoer, apart, lief: wij hebben een breed assortiment kaarten.

3 Gratis modelkaarten

Natuurlijk wil je graag de kwaliteit van het drukwerk zelf beoordelen voordat je een bestelling plaatst. Je kunt bij HeyBoyHeyGirl 3x een gratis modelkaartje aanvragen. Je ontvangt binnen twee werkdagen het modelkaartje en voorbeelden van de papiersoorten.

Hoge kwaliteit

De geboortekaartjes worden gedrukt op een HP Indigo digitale drukpers. Dit drukproces benadert voor 99% echt offset drukwerk. En wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige papiersoorten. Je hebt de keuze uit 4 papiersoorten, ieder met een eigen karakter.


Goede service

Persoonlijk contact en aandacht

Nadat je een modelkaartje hebt aangevraagd of een bestelling hebt geplaatst, heb je direct persoonlijk contact met één van ons. Op basis van het gekozen geboortekaartje op onze website ontwerpen wij naar jouw persoonlijke wensen het geboortekaartje.

Eenvoudig bestellen

In 3 stappen plaats je een bestelling. Kies het geboortekaartje, vul de teksten in voor op het kaartje en voer jouw gegevens in! Na de bestelling hebben we uitvoerig contact over het ontwerp en kun je naar hartenlust wijzigingen doorgeven.

Service en snelheid

Nadat je contact hebt gehad met één van ons, ontvang je in de regel binnen 2 werkdagen een digitale zetproef (PDF) per e-mail. Je kunt hierop wijzigingen doorgeven als je nog niet helemaal tevreden bent over het ontwerp. We drukken het kaartje pas als jullie geheel tevreden zijn.

Goed en makkelijk bereikbaar

We zijn bereikbaar via e-mail en telefoon (+31 (0)88-0270070).
Per e-mail proberen we altijd zo snel mogelijk te reageren op jouw vragen en/of wensen.


All-in prijzen bij HeyBoyHeyGirl!

Gratis enveloppen vooraf

Wij versturen de gratis enveloppen altijd direct na een bestelling, zo heb je alle tijd om de enveloppen te adresseren. Hiervoor berekenen wij geen meerkosten. Dit geldt ook voor verzending naar België en Duitsland.

Wijzigingen doorvoeren

Bij HeyBoyHeygirl maken we voor de geboorte van je kindje een origineel en vooral persoonlijke geboortekaart. Precies zoals bij je past! We drukken de geboortekaartjes pas als jullie geheel tevreden zijn. Dit betekent dat we aanpassingen op maat doorvoeren en een zetproefje (PDF) sturen zolang en hoe vaak dit nodig is. Je hoeft zelf niets aan te passen!

Geen verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten, dus ook niet voor de enveloppen vooraf.