VRAGEN? BEL OF MAIL 088-0270070 - INFO@HEYBOYHEYGIRL.NL


UNIEKE DESIGNS OP MAAT GEMAAKT
PERSOONLIJK CONTACT
VOOR 12:00 BESTELD MORGEN IN HUIS *
KLANTWAARDERING 9,8

Levering & verzending

Wat is de levertijd van de geboortekaartjes?

Als wij de laatste gegevens van je kindje ontvangen op maandag t/m vrijdag voor 10.00 uur ’s ochtends, heb je de volgende (werk)dag de geboortekaartjes in huis. Mocht je kindje op zaterdag of zondag worden geboren, dan heb je de geboortekaartjes dinsdag in huis.

Wordt jullie kindje op vrijdag geboren, dan ontvang je de geboortekaartjes op zaterdag.

Worden er enveloppen bij de geboortekaartjes geleverd?

Ja, alle geboortekaartjes worden standaard gratis geleverd met witte of gekleurde bijpassende enveloppen in het formaat 14×14 cm. Voor België hebben wij een speciaal formaat envelop van 14×12,5 cm. Met deze enveloppen hoef je bij verzending maar 1 postzegel te gebruiken.

Kan ik de enveloppen eerder krijgen dan de geboortekaarten?

Ja, wij versturen altijd GRATIS de enveloppen direct nadat een bestelling via de website is geplaatst. Wij berekenen geen meerkosten voor verzending naar België.

Plaats je een bestelling op de dag van de geboorte dan heb je kans dat de enveloppen later arriveren dan de geboortekaartjes. Want de geboortekaartjes worden vanuit de drukker verzonden (via DHL) en de enveloppen vanuit ons kantoor (via PostNL).

Hoe verstuurt HeyBoyHeyGirl de geboortekaartjes?

Wij versturen de geboortekaartjes met een pakketdienst (DHL- Domestic Express - voor 12:00 uur) en de enveloppen worden verstuurd via PostNL.

Kan ik de geboortekaarten onder standaard posttarief verzenden?

Ja, een geboortezegel is prima! Voor België hanteren wij een speciaal formaat enveloppen waardoor je ook maar één postzegel nodig hebt voor verzending van je geboortekaartenm en daardoor kan het met de genormaliseerde post mee.